Nieuwsbericht

Verslag clinic bij DSO in Zoetermeer

01 APR 2019

“Mooi weer om een clinic Frame-voetbal te doen” was de eerste ingeving toen we vanmorgen de gordijnen open deden.

Dit keer was DSO in Zoetermeer onze gastheer. Prima accommodatie met lift naar de kantine. Mooie kunstgrasvelden waar je met een frame goed uit de voeten kunt.

Een afvaardiging van het bestuur verwelkomde de spelers op het veld en deelde ook nog mee dat DSO naast het Frame-voetbal ook gaat starten met aangepast voetbal (G-voetbal), omdat dit in Zoetermeer niet meer aanwezig was.

Vanaf nu is het mogelijk om dit elke zondag te gaan doen. Dit alles gaat gedaan worden door sportondersteuner.nl. Rene van Sportondersteuner was samen met zijn assistent trainer Hanan vandaag ook op het veld om bij de clinic te helpen en ouders wegwijs te maken bij de vereniging.