Nieuwsbericht

Samenwerking in het zonnetje tijdens Kampioenendag Dirk Kuyt Foundation

21 JUN 2019

Sinds eind 2018 is er een samenwerkingsverband tussen de KNVB, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), de Johan Cruyff Foundation en de Dirk Kuyt Foundation om het frame-voetbal in Nederland op de kaart te zetten.

Tijdens de derde Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag van 30 mei 2019, waar het frame-voetbal een onderdeel was, werd een officieel moment ingelast om alle bovenstaande partijen op het podium te roepen.

Tijdens de dag waren er vele kinderen uit vele windstreken om ook een balletje mee te trappen. Ook Anouk Hoogendijk en Carlos Platier Luna konden het niet laten om een wedstrijdje mee te frame-voetballen.

Als kers op de taart deed Dirk Kuyt zelf ook mee met een frame met nummers zeven er op. Dat Dirk meedeed werd door zowel de spelers op het veld als het publiek langs de kant zeer gewaardeerd!