Nieuwsbericht

Frame-voetbal bij KNVB-Campus in Zeist

14 AUG 2019

De KNVB organiseerde op 14 augustus jl. op de KNVB-Campus in samenwerking met de International Federation of CP Footbal (IFCPF) een internationaal trainingskamp voor meisjes en vrouwen met CP en NAH. Ook Nederlandse Frame-voetballers waren uitgenodigd (jongens en meisjes) om een middag hun kunsten te vertonen.

De aanwezige Frame-voetballers gingen vol enthousiasme aan de slag met de techniektraining die Wouter van Driel verzorgde. Voetballen met tennisballen was één van de oefeningen om de techniek te verbeteren, superleuk om te zien!

Tussendoor konden de sporters nog even met Dutchie op de foto.

Na de partijvorm verplaatsten de voetballers zich inclusief toeschouwers  naar buiten. Hier was namelijk een Footgolf parcours uitgezet. De laatste Footgolf hole was ‘toevallig’ in de buurt van waar de EK-bekers van de heren en dames staan opgesteld; we mochten beide bekers bekijken en met de Leeuwinnen-beker bij hoge uitzondering zelfs op de foto, supercool!

Ook Sam Turner van de (IFCPF) en vertegenwoordigers van het Japanse Esperanza invited (Cp Soccer & Life) waren aanwezig. De laatst genoemde organisatie regelt het CP en Frame-voetbal in Japan.

Kortom een mooie dag weer!

> Bekijk hier de foto’s