Nieuwsbericht

Robin van Persie geeft verrassingstraining bij Excelsior Rotterdam

11 OKT 2019

Afgelopen zomervakantie heeft Robin van Persie een Frame-voetbal training gegeven in het stadion van Excelsior in Rotterdam. Voor de spelers (en trainers) een grote verrassing!

Een van de trainers  hoorde pas kort voor aanvang van zijn eigen training dat Robin van Persie de training over zou nemen. Zijn reactie was al onbetaalbaar.

Toen de spelertjes vol overgave bezig waren met de training op het warme hoofdveld van het stadion van Excelsior (een zeer hete zomerdag waardoor temperatuur op het veld 5 graden warmer lijkt), legde één van de trainers het spel stil en de spelers stonden allen met hun rug naar de hoofdtribune. Op de vraag wie er een betere training zou kunnen geven werden ze stil… “Kijk maar eens achter je!” …en daar kwam Van Persie het op. De monden vielen open!

Robin nam de training over en de kids deden hun uiterste best om alle opdrachten goed uit te voeren. Van Persie en de spelers genoten zichtbaar van een onvergetelijke middag voor ieder die er bij aanwezig was!

Robin van Persie, Kuytfoundation en Excelsior, hartelijk dank.

> Bekijk hier de foto’s