Nieuwsbericht

Mystery guest Robin van Persie voetbalt mee!

03 APR 2020

Een toffe aftermovie van de verrassingstraining in oktober 2019!

Bericht van de Dirk Kuyt Foundation:

Mooie terugblik….Wat was dit een verrassing voor onze vrienden van het Frame-voetbal! Ze waren uitgenodigd voor een clinic in het van Donge en de Roo stadion van Excelsior Rotterdam, maar wisten niet dat er een mystery guest langs zou komen. Niemand minder dan Robin van Persie kwam een potje meevoetballen!

Frame-voetbal is een vorm van passend voetbal binnen Nederland en ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen KNVB, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, Johan Cruyff Foundation, Rijndam Revalidatie en de Dirk Kuyt Foundation. Helaas zijn de clinics die gepland stonden in de komende maanden gecanceld, maar we zijn druk bezig met mooie activiteiten voor in het najaar.